Header
Header
Header
Header

Poslední kolo základní části

Únor 4th, 2024 | Vloženo jsou do Celostátní liga

DSC_0234V posledním kole základní části v Mohelnici se nám konečně povedlo naplno bodovat a vybojovat konečné 6. místo před Play off.

V prvním utkání zlínské mužstvo i bez tří hráčů základní sestavy Tomáše Holíka, Vítka Dorazila a Přemysla Krejčího, udolalo Poličku 2:1.

,,Povedl se nám začátek. Už v první minutě nás poslal do vedení Jiráček. V 11. minutě jsem přidal druhou branku, a vedli jsme 2:0. Polička ještě v prvním poločase v 16. minutě Trojánkem korigovala na 1:2. Ve druhé půli, kdy se útočné akce střídaly na obou stranách, jsme si zisk tří bodů pohlídali. Důležité rovněž bylo, že jsme se mohli spolehnout na gólmana Jakubčíka,“ potěšil skalp třetího celku tabulky kapitána vítězného celku Zdeňka Julinu.

Toto utkání bylo 10.utkání pro Filipa Kolaříka v našem dresu a Zdeněk Julina v něm vstřelil svoji 130. branku.

Ve druhém střetnutí Zlín zdolal pátý tým soutěže Varnsdorf 3:2.

,,V první dvacetiminutovce se oba celky nemohly dostat do tempa. Hráčům chybělo větší nasazení. Poprvé skóroval až v 19. minutě Haloda. Na druhý gól se čekalo až do dvaatřicáté minuty, kdy se do sítě Severočechů trefil opět Tomáš Haloda. Záhy jsme udělali dvě chyby v defenzívě a Varnsdorf v 36. minutě vyrovnal na 2:2. Poté jsme si vzali time out, naše hra se uklidnila a ještě jsme vstřelili vítěznou branku. O tu se postaral dvě minuty před koncem střetnutí po kombinaci s Petrem Jiráčkem Filip Kolařík,“ raduje se i z druhé sobotní výhry Julina.

Toto utkání bylo 10.utkání pro Petra Votavu v našem dresu a Tomáš Haloda v něm vstřelil svoji 290. branku.

V tabulce po základní části skončilo zlínské mužstvo na 6. místě. První místo vybojoval Rudolfov, druhý je obhájce titulu Chemcomex Praha, třetí příčka patří Poličce.

Ve čtvrtfinále se Zlín utká s Poličkou. Série hraná na dva vítězné zápasy začíná v sobotu 10. února.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>