Header
Header
Header
Header

Otrokovický turnaj

Leden 23rd, 2024 | Vloženo jsou do Celostátní liga

sport.videoV prvním sobotním duelu jsme uhráli plichtu s úřadujícím mistrem republiky Chemcomexem Praha 1:1.Domácí v utkání od 20. minuty, kdy se trefil Haloda, vedli 1:0. Pražané ale hned na začátku druhého poločasu v jednadvacáté minutě Šnídlem srovnali stav na 1:1.
,,Hosté zápas odehráli v okleštěné sestavě. Proto se soustředili na obranu. My jsme měli po celý průběh utkání výraznou převahu. Neproměňovali jsme však šance. Duel jsme ale mohli strhnout na naši stranu. V poslední minutě Votava neproměnil penaltu “ mrzí vedoucího zlínského družstva Františka Dorazila.

Ve druhém sobotním souboji Zlín remízoval s Kladnem 4:4.
Domácí si po gólech Holíka a Jiráčka (který byl 1.gólem Petra v našem dresu a naše celkově 1050) vypracovali v 8. minutě dvoubrankový náskok. Kladno v 10. minutě Průchou korigovalo na 2:1. V dalším průběhu zápasu Zlín vedl 3:1 a 4:2. Přesto na výhru nedosáhl. O vyrovnání se postaral v poslední minutě po šťastné dorážce nepokrytý Kraus.
,,Herně se nám utkání povedlo. Hráčům nechybělo nasazení ani pohyb. Byli jsme útočnějším mužstvem. Kladno ovšem našemu tlaku odolávalo. V závěru duelu jsme se díky zbytečným faulům dostali pod tlak. Vyrovnávací gól Kladna jsme však neměli inkasovat. Tomu předcházela velká chyba v naší defenzívě,“ konstatoval zklamaný František Dorazil.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>