Header
Header
Header
Header

Turnaj v Moravské Třebové

Leden 14th, 2024 | Vloženo jsou do Celostátní liga

20160514_141146První utkání proti Rudolfovu bylo také  1. utkáním Petra Jiráčka v našem dresu a 30. utkáním Edy jakubčíka a 260. utkáním Zdeňka Juliny.

Delegát ho hodnotil takto:

Zlínští v utkání proti velkému favoritovi předvedli velmi dobrý výkon, s novou posilou ve svých řadách, když si premiéru v celostátní lize v sálovém fotbalu-futsalu v sobotu odbyl v mohelnické sportovní hale bývalý reprezentant ČR Petr Jiráček. V prvním utkání nebyl se svými spoluhráči daleko od bodového zisku s Rudolfovem, se kterým sehráli více než vyrovnaný zápas, zvláště ve druhé části byli lepším mužstvem, ale paní štěstěna jim nakonec nepřála, když soupeř vstřelil vítěznou branku z volného kopu 19 vteřin před koncem.
Ozdobou na obou stranách byly výkony brankářů

Utkání proti Větřní bylo 160 utkání Jakuba Zapletala.

V utkání mužstev ze spodních pater se začalo oboustranně ve vysokém tempu, s mírnou převahou zlínských, bombarďáci ovšem využívali každou příležitost k ohrožení soupeře, nejblíže k otevření skore byl velmi aktivní Bauer, který orazítkoval v 11 min. břevno zlíňanů, kteří měli nadále více ze hry, ale byla to jen neplodná převaha, když byli již oba soupeři smíření s dělbou bodů, proti byl nestárnoucí kapitán zlínských
Julina, který nechytatelnou střelou z levé strany rozhodl o vydřené, ale zasloužené výhře posledního mužstav tabulky, jenž se předvedl na dnešním turnaji v dobrém světle.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>