Header
Header
Header
Header

Hodnocení turnaje v Budějovicích

Prosinec 8th, 2023 | Vloženo jsou do Celostátní liga

DSC_0198Větřní:Zlín 3:3

Skóre otevřel Dvořáček, který dorážel na brankové čáře nahrávku z pravé strany hřiště. Ve 4. minutě brankář domácích vyhodil míč přímo na nohu Juliny a ten se nemýlí. 0:2. V 7. minutě snížil Ješina rychlou a přesnou střelou po zemi přesně k tyči. V 15. minutě všem zatrnulo, po srážce s útočníkem Zlína zůstal brankář Bombarďáků ležet v brankovišti a nikdo netušil, jak vážné zranění to bude. Doufali jsme, že se zase postaví na nohy a bude pokračovat ve hře. To se naštěstí stalo a hned po rozehrání míče dokázali Bombarďáci srovnat na 2:2.Ve 20. minutě využili zlínští špatné domluvy mezi brankářem a obráncem a Holík do prázdné brány neměl problém zakončit. Zranění domácího brankáře bylo vážnějšího rázu, proto ho musel zastoupit hráč ze střídačky. Ve 34. minutě prošel Cais celým hřištěm a střelou přes brankoviště trefil přesně místo nepokryté hostujícím brankářem. 3:3. Pro domácí to byl zlatý bod po stoprocentních šancích hostů, kdy Chvíla trefil tyč a Holík netrefil prázdnou bránu.

Rudolfov:Zlín 3:1

V 8. minutě brankář Zlína s nasazením vlastního zdraví zneškodnil bombu od domácího hráče a zůstal ležet na hrací ploše. Opět nikdo netušil vážnost zranění. Ocelový Eda se po krátkém ošetření zvedl a pokračoval ve výborném výkonu. O minutu později ho domácí Pecka prostřelil 1:0 a tímto výsledkem skončil první poločas. Začátek druhého poločasu byl bleskový. Hostující obrana si připadala jako na kolotoči a tuto akci zakončil Hric. 2:0. Ve 24. minutě vykřesal naději Chvíla, který trefil přímo pod břevno. 2:1. Třetí branka-opět Pecka, kdy se k němu odrazil míč od hostující obrany ze zahraného trestného kopu, kdy před ním byla pouze odkrytá brána. 3:1.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>