Header
Header
Header
Header

První domácí turnaj

Listopad 19th, 2023 | Vloženo jsou do Celostátní liga

DSC_0197První utkání s Poličkou byl klasický boj s minimem branek. Jedinou naši vstřelil Jirka Kovář. Poprvé v našem dresu v něm nastoupil Petr Votava.

Zde je hodnocení delegáta:

Oba celky začaly zostra a tak bylo potřeba v šesté minutě zklidnit emoce žlutou kartou na každé straně. Boj pak dále pokračoval ve sportovním duchu. Poločas již pomalu spěl k remíze, když se Zlínu podařilo po dobře rozehraném volném kopu vstřelit 6 vteřin před koncem vedoucí branku.
Ve druhé půli pokračoval sportovní souboj ve vysokém tempu. Polička byla šťastnějším celkem, když se jí podařilo dvěma góly otočit utkání. Zlín i přes velkou snahu nakonec tahal za kratší stranu provazu.

Druhé utkání proti Moravské třebové byl totální propadák ve kterém jsme byli absolutně bezzubí v útoku a neskutečně špatní v obraně. Nejvýstižnější hodnocení je klasické „No koment“.

Bylo to první utkání ve kterém nastoupili Přemysl Krejčí a Vítek Dorazil.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>