Header
Header
Header
Header

Hodnocení zápasů s Adrií a Větřní

Leden 9th, 2017 | Vloženo jsou do Celostátní liga

S Adrií bylo až neskutečné jak se nám nedařilo proměňovat šance. Až po fotografování pod billboardem nového sponzora HEAT FIT mezi zápasy, se naše střelecká potence až neuvěřitelně zlepšila.

20170107_115526

 

 

 

Hodnocení delegátem:

Zlín: Adria:

sestavy:
Adria: Konečný,Růžička,Nohýnek,Caizl,Fujdiar,Abrhám,Kaválek
Zlín: Soukeník,Haloda,Kostka,Talaš,Brhel,Julina,Barcuch,Chvíla,Zapletal,Janík,Kovář,Ulman

V druhém utkání sobotního programu v hale Euronics čekal na Adrii podstatně těžší soupeř a to úřadující mistr ze Zlína.
Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo nebýt branky Zlína v druhé minutě utkání, kdy si brankář Adrie nešťastně srazil míč do vlastní branky. Další brankový zápis byl totiž až v minutě poslední. Mezi tím se hrála dlouhá partie ve které byl Zlín sice lepším celkem, ale nedokázal proměnit i ty nejvyloženější šance, které si v průběhu utkání vypracoval, což se projevovalo značnou nervozitou. Adria si vypracovala podstatně méně šancí, neproměnila však jedinou i díky několika skvělým zákrokům, které ze svého umění vytáhl Soukeník v brance Zlína. Zlínské hráče i fanoušky uklidnil v úvodu poslední minuty gólovou pojistkou znamenající zisk tří bodů Zapletal.  

Pages: 1 2

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>