Header
Header
Header
Header

Final Four – semifinále hrajeme s Chemcomexem

Únor 23rd, 2013 | Vloženo jsou do Celostátní liga

Sportovní hala SOŠ Otrokovice Na Štěrkovišti přivítá o nadcházejícím víkendu účastníky Final Four, závěrečného turnaje O mistra České republiky v sálovém fotbalu – futsalu. Po dnešku známe již složení semifinálových dvojic a je zřejmé, že zahajovacím sobotním duelem bude souboj úřadujícího mistra z Poličky a nováčka nejvyšší soutěže – týmu Gioia Brno.

Po nich se představí suverém základní části pražský Chemcomex proti téměř domácímu Zlínu a utkání bude reprízou semifinále Ligy mistrů v červnu loňského roku v Otrokovicích, kdy byl úspěšnější tým z hlavního města. Poté nás čeká slavnostní zahájení a odvety předešlých utkání. Nedělní boje vypuknou v 10 hodin utkáním o bronz a zápas O mistra České reepubliky je připraven na pravé poledne. Závěrečný ceremoniál proběhne ihned po skončení finálového utkání.

Final Four může přinést skvělé souboje a dá se říct, že se do něj probojovaly po zásluze týmy, které patřily k těm nejlepším i po základní části celostátní ligy. Otrokovická hala se má o nadcházejícím víkendu na co těšit a pro všechny příznivce sálového fotbalu – futsalu je složení semifinálových dvojic tou nejlepší pozvánkou navštívit zápasy ve Final four.

Program utkání Final Four – sobota 2. března 2013 – SH Otrokovice

14:00 hodin VPS Novabrik Polička – FC Gioia Brno
15:30 hodin Chemcomex Praha – SMR futsal Zlín

17:00 hodin slavnostní zahájení Final Four

17:30 hodin FC Gioia Brno – VPS Novabrik Polička
19:00 hodin SMR futsal Zlín – Chemcomex Praha

Program utkání Final Four – neděle 3. března 2013 – SH Otrokovice

10:00 hodin zápas o 3. místo

12:00 hodin utkání O mistra České republiky

14:00 hodin předávání ocenění, slavnostní ukončení

Propozice Final Four – FINÁLOVÝ TURNAJ CL SF 2012/2013

Pořadatel: LK ČFSF – futsal

SEMIFINÁLE

Termín: 2. 3. 2013

Systém:

Semifinále play off CL se sehraje na dvě odehraná utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. Odehrané utkání může skončit nerozhodným výsledkem. O vítězi semifinálového dvojutkání rozhodne lepší bilance ze součtu obou zápasů, tzn. větší počet získaných bodů z obou utkání, v případě shodného bodového zisku lepší brankový poměr v součtu obou utkání. V případě shodného bodového zisku i brankového poměru v součtu obou utkání, po odehrání základní hrací doby (2×20 minut čistého času) druhého semifinálového utkání, následuje ihned po skončení druhého poločasu druhého semifinálového utkání prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu druhého semifinálového utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi dvojutkání a tím i o postupujícím do finále pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).

Pořadí semifinálových zápasů:

1) druhý nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL – třetí nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL
2) nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL – nejhůře umístěný semifinalista po základní části CL
3) odvetný zápas první semifinálové dvojice
4) odvetný zápas druhé semifinálové dvojice

UTKÁNÍ O 3. MÍSTO

Termín: 3. 3. 2013

Systém: Utkání o 3. místo sehrají oba poražení semifinalisté. Hraje se na jedno vítězné utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. V případě, že toto utkání skončí po základní části nerozhodně, postupuje se následujícím způsobem. Ihned po skončení druhého poločasu utkání následuje prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).

FINÁLE

Termín: 3. 3. 2013

Systém:

Finále sehrají oba vítězní semifinalisté. Hraje se na jedno vítězné utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. V případě, že toto utkání skončí po základní části nerozhodně, postupuje se následujícím způsobem. Ihned po skončení druhého poločasu utkání následuje prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>