Header
Header
Header
Header

Hodnocení 2.ČF delegátem

Únor 18th, 2013 | Vloženo jsou do Celostátní liga

Zlín Slavičín- 4:0

Sestavy:

SMR Plus Zlín – Haloda, Krčmář, Stojaník, Cieslar, Julina, Křepelka, Chvíla, Zubíček, Hnila, Slobodian, Ulman, Soukeník

SK JEREVAN Slavičín – Both, Macek, Švach P., Cícha R., Cícha D., jaroš, Ocelík M., Švach T., Ocelík A., Kolařík

V odvetě regionálního derby před slušnou návštěvou nastoupil v luhačovické hale Radostova Zlín proti Slavičínu. Utkání přineslo v úvodu velkou neproměněnou šanci Macka, aby se vzápětí po chybné rozehrávce brankáře Ocelíka dostali zlínští do vedení brankou Zdenka Juliny. Jerevan pak zvýšil obrátky a vytvořil si několik výborných příležitostí ke skórování, ale Soukeník dnes zkrátka v brance čaroval, vyřešil i samostatné nájezdy P. Švacha a M.Ocelíka, aby dvě minuty před koncem po samostatném uvolnění opět Z.Julina zvýšil vedení na poločasových 2:0 pro domácí.

Druhá polovina začala očekávaným tlakem Jerevanu, ale branka Soukeníka byla dnes opravdu zakletá. Nejdřive trefil tyč Macek, poté Both, na druhé straně vytáhl skvělý zákrok proti Julinovi hostující A.Ocelík. Zápas graduje, slavičínští sahají k posledním zbytkům sil a taky se začíná na hrací ploše přiostřovat. Rozhodující třetí branku vsítil kanonýr Ulman, hosté však ani za tohoto nepříznivého stavu neskládali zbraně, vstřelit branku jim ovšem dnes nebylo souzeno. Definitvní tečku ve skóre učinil Haloda, Ulman v závěru ještě orazítkoval břevno. Zlín po taktickém výkonu vybojoval postup mezi nejlepší čtyřku. Slavičín dnes předvedl velmi dobrý výkon, nebylo mu však přáno v zakončení, nezužitkoval 13 šancí a ve dvou případech stálo u zlínských štěstí v podobě nastřelených tyčí Soukeníkovi branky, který dnes za svůj výkon zaslouží absolutorium, to se dá říci i o výkonu hostujícího Jerevanu, jen ty neproměněné příležitosti…postup zlínských je však v součtu obou duelů zasloužený.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>