Header
Header
Header
Header

Hodnocení posledního kola delegátem

Únor 3rd, 2013 | Vloženo jsou do Celostátní liga

Zlín: Varnsdorf

První velkou šanci měl Ulman, který sám proti Petrákovi neuspěl a z protiútoku nastřelili hosté jen tyčku Soukeníkovy branky. Podruhé už byl Ulman v souboji s Petrákem úspěšnější a posunul Zlín v 10.minutě do vedení. Za tři minuty se snažil Fritzsche vypíchnout míč zezadu soupeři ve vlastním brankovém území, trefil však ale jen jeho stehno. Potůček z penalty zvýšil na 2:0. Zkušenější celek domácích držel otěže utkání pevně v rukou. Když se pak ocitl opět Ulman sám před brankářem hostů a zvýšil na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Hosté se ve Zlíně prezentovali velmi dobře a jejich postavení v tabulce může jít zřejmě na vrub menším zkušenostem jako nováčka v prvním roce v CL. 

Zlín-Jilemnice

V utkání, které proběhlo v naprosté pohodě je třeba vyzdvihnout tři hráče. Brankáře Zlína Soukeníka, který vychytal nulu už v druhém utkání za sebou a ústřední dvojici utkání Ulman – Hekera, která se vzájemně střetla několikrát „tváří v tvář“ se střídavým úspěchem na obou stranách. Historie si ale většinou pamatuje vítěze a tak připomeňme, že první gól dal Ulman ve 13.minutě když si „Hekyho“ náznakem střely položil a po své krátké kličce skóroval do prázdné branky. Druhý přidal nejlepší hráč dne v minutě 22. kdy trefil padajícího golmana hostů do hlavy a míč se odrazil do branky. V pohledném utkání za které je třeba pochválit oba celky pak pečetil výsledek dobře postavený Hnilo dorážkou přesné přihrávky u levé tyče jilemnické branky.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>