Header
Header
Header
Header

Hodnocení víkendových utkání delegátem

Říjen 29th, 2012 | Vloženo jsou do Celostátní liga

Zlín:Slavičín

Sestavy:
SMR Plus Zlín – Haloda, Krčmář, Hnilo, Cieslar, Kutra, Julina, Křepelka, Chvíla, Valenta, Slobodian, Zubíček, Soukeník
Jerevan Slavičín – Both, Cícha, Trllo, Macek, koseček, pekárek, Fojtík, Zoubek, Ocelík

Druhý zápas v místním derby mezi Slavičínem a Zlínem byl zcela z jiného soudku, domácí favorizovaný zlínský celek nastoupil s velkým odhodláním, získal převahu, ale měl trochu smůly při zakončení, obzvláště Halody. Z rychlého protiútoku však otevřel skore utkání výstavní brankou slavičínský Fojtík a utkání dostalo zcela jiný náboj. Bronzový tým Ligy mistrů ze Zlína však zvýšil ještě obrátky a dokázal otočit zápas a do druhého poločasu vstupoval s vedením o dvě branky.
Jerevan však vstoupil do druhé části jako pokropen živou vodou a z velkých šancí zužitkoval až brankou střelou z voleje Cíchy. Utkání v té době gradovalo, Zlín si vytvořil několik dobrých příležitostí, debutující brankář Jerevanu Ocelík však podával skvělý výkon a držel hosty stále ve hře, přesto šel Zlín opět po zbytečné chybě Jerevanu do vedení o dvě branky. Klobouk dolů ale před výkonem Slavičanů, přežili klinickou smrt po šanci Krčmáře, aby vzápětí vybojoval Fojtík míč a vsítil kontaktní branku, dvě minuty před koncem srovnal nejlepší hráč utkání Filip Macek. V hektickém závěru mohli Slavičané dokonce vyhrát, ale nakonec remízu v kvalitním utkání braly oba celky.

Zlín:Varnsdorf

Sestavy:
SMR Plus Zlín – Haloda, Krčmář, Cieslar, Kutra, Křepelka, Chvíla, Valenta, Zubíček, Soukeník
J.K.Trans Varnsdorf – Schejbal, Rada, Damnitz, Mikolášek, Zadina, Friztzsche, Špička, Svoboda, Beránek

Utkání zlínských s nováčkem se dá nazvat zápasem nové posily – reprezentanta Cieslara, který přišel před sezonou ze Stonavy a prakticky zařídil výhru čtyřmi vstřelenými brankami, navíc se prezentoval skvělými technickými kousky, čímž bavil všechny přítomné. Od úvodních minut přehrávali nováčka, který se sice snažil, ale na konečném výsledku se podepsala především kvalita na straně domácích, kteří toho hostům příliš nedovolili, přesto dokázali ve 2.poločase brankou Beránka snížit a dlouho to vypadalo na slušný výsledek, 2 branky v závěru, však ukázaly na jednoznačný výsledek, ale i tak zaslouží hosté pochvalu za sympatický výkon, nasazení a bojovnost.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>