Header
Header
Header
Header

Propozice pro play off

Leden 30th, 2012 | Vloženo jsou do Celostátní liga

Protože před posledními dvěma zápasy máme již jistý postup do play off, uvádíme systém, jakým se závěrečné zápasy ligy budou hrát.

ČTVRTFINÁLE :

Termín: 11.2. 2012 + 18.2.2012
Složení čtvrtfinálových dvojic: Hrají proti sobě družstva dle umístění po základní části CL 2011/12, 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. První čtvrtfinálové utkání hraje doma hůře postavené družstvo po základní části (5,6,7,8), odveta na hřišti lépe postaveného po základní části (1,2,3,4)
Systém: Hraje se na dvě vítězná utkání. První čtvrtfinálové utkání (11.2.2012) se odehraje na hřišti hůře postaveného družstva po základní části CL. V případě nerozhodného výsledku po základní hrací době (2×20 minut čistého času), se prodlužuje 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu čtvrtfinálového utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi utkání pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu). Druhé čtvrtfinálové utkání (18.2.2012) se hraje na hřišti lépe postaveného družstva po základní části CL, opět na 2×20 minut čistého času. V případě, že toto utkání skončí po základní části nerozhodně, postupuje se shodně, jako u prvního čtvrtfinálového utkání. Pokud obě čtvrtfinálová utkání vyhraje stejné družstvo, vítězí ve čtvrtfinále 2:0 na zápasy a postupuje do další fáze play off. Jestliže každé z družstev čtvrtfinálové dvojice zvítězí v jednom ze čtvrtfinálových utkání a po druhém odehraném čtvrtfinálovém utkání je stav 1:1 na vítězná utkání, postupuje se následujícím způsobem. Po skončení druhého čtvrtfinálového utkání, hraného na hřišti lépe postaveného družstva po základní části, následuje 15-ti minutová přestávka. Po této přestávce se odehraje třetí, rozhodující utkání na 1×20 minut čistého času (tzv. zlatý poločas). Toto utkání (poločas) se odehraje celé, nekončí po vstřelení branky. V případě nerozhodného výsledku po odehrání hrací doby 1×20 minut čistého času se utkání (poločas) neprodlužuje, ale o vítězi (postupujícím do další fáze play off) rozhoduje pomocné kriterium dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).
Pořadatel čtvrtfinále: Pořadatelem čtvrtfinálových utkání je vždy domácí družstvo.

FINÁLOVÝ TURNAJ :

Pořadatel: Bude vybrán na základě vypsaného konkurzu
Termín: 3.3. – 4.3.2012
Součástí finálového turnaje Play off CL 2011/12 jsou semifinálová utkání, utkání o 3.místo a finále.

SEMIFINÁLE :

Termín: 3.3.2012
Systém: Semifinále play off CL se sehraje na dvě odehraná utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. Odehrané utkání může skončit nerozhodným výsledkem. O vítězi semifinálového dvojutkání rozhodne lepší bilance ze součtu obou zápasů, tzn. větší počet získaných bodů z obou utkání, v případě shodného bodového zisku lepší brankový poměr v součtu obou utkání. V případě shodného bodového zisku i brankového poměru v součtu obou utkání, po odehrání základní hrací doby (2×20 minut čistého času) druhého semifinálového utkání, následuje ihned po skončení druhého poločasu druhého semifinálového utkání prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu druhého semifinálového utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi dvojutkání a tím i o postupujícím do finále pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).
Pořadí semifinálových zápasů:
1) druhý nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL – třetí nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL
2) nejlépe umístěný semifinalista po základní části CL – nejhůře umístěný semifinalista po základní části CL
3) odvetný zápas první semifinálové dvojice
4) odvetný zápas druhé semifinálové dvojice

UTKÁNÍ O 3. MÍSTO :

Termín: 4.3.2012
Systém: Utkání o 3.místo sehrají oba poražení semifinalisté. Hraje se na jedno vítězné utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. V případě, že toto utkání skončí po základní části nerozhodně, postupuje se následujícím způsobem. Ihned po skončení druhého poločasu utkání následuje prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).

FINÁLE :

Termín: 4.3.2012
Systém: Finále sehrají oba vítězní semifinalisté. Hraje se na jedno vítězné utkání s hrací dobou 2×20 minut čistého času. V případě, že toto utkání skončí po základní části nerozhodně, postupuje se následujícím způsobem. Ihned po skončení druhého poločasu utkání následuje prodloužení 2×5 minut čistého času. Prodloužení se považuje za pokračování druhého poločasu a načítané chyby družstva z prodloužení se připočítávají k načítaným chybám dosaženým ve druhém poločasu utkání. V případě nerozhodného výsledku utkání i po prodloužení, rozhoduje o vítězi pomocné kritérium, dle SŘ ČFSF čl.21-3 (střelba ze značky pokutového kopu).

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>