Header
Header
Header
Header

Hodnocení víkendových utkání delegátem

Leden 29th, 2012 | Vloženo jsou do Celostátní liga

SMR PLUS Zlín – VPS NOVABRIK Polička 2 : 2 /0 : 1/
Branky: Haloda,Světlík-Netolický 2
Sestavy
Domácí: Soukeník,Haloda,Hrančík,Krčmář,Stojaník,Julina,Koiš,Chvíla,Kutra,Ulman,Světlík
Hosté:Ditrich O.,Lorenc,Vondra,Bureš,Kovář st.,Kovář ml.,Kučera,Koudelka,Netolický
Diváků: 30


Začátek utkání probíhal podle očekávání. oboustraně opatrná hra s vyčkáváním na chybu soupeře. První šanci utkání měli v 7.min.hosté, ale ve skluzu přestřelili branku. Další šance si vypracovali domácí když v 11.minutě střílel Ulman a ve stejné minutě Stojaník, ale v obou případech vždy skvěle vyrazil na roh Dittrich v brance hostí. Když ani o minutu později nedokázal Hrančík dopravit po dorážce míč do branky Poličky přišel trest z kopačky Netolického – 0:1. Do konce poločasu už kromě několika nepřesných střel nebyla vážnější šance k vidění. Domácí logicky v druhé půli museli zvýšit aktivitu. Výsledkem však byla jen řada nepřesností pramenící z přemíry snahy. A tak opět trestal Netolický přesnou střelou k tyči 0:2. Následující minuty Zlín přitlačil a měl i šance. Ve 28.minutě po šikovném přehození obránce i golmana Poličky stála míči v cestě tyč, o dvě minuty později Ulman patičkou jen do rukou Dittricha a ve 34.minutě byl Dittrich opět proti když byl v šanci Světlík. Do zápasu se domácí dostali v 35.minutě když po faulu v brankovišti proměnili penaltu na 1:2. Za další tři minuty měli stejnou šanci po podražení zezadu, ale Haloda svou druhou penaltu neproměnil. Zápas vygradoval v poslední minutě kdy Polička nejprve neproměnila trestný kop a z následného protiútoku Světlík vyrovnal.

SMR PLUS Zlín – BOMBY K TYČI Vamberk 3 : 1 /2:0/
Branky: Julina,Chvíla,Hrančík-Klapal
Sestavy
Domácí: Soukeník,Haloda,Hrančík,Krčmář,Stojaník,Julina,Koiš,Chvíla,Kutra,Ulman,Světlík
Hosté:Vych,Kaplan,Potužník,Cholasta,Dostál,Valášek,Klapal,Morong
Diváků: 50
Kdyby Zlín proměnil své velké šance vedl by po 12 sekudách 1:0, po minutě 2:0 a v 5.minutě 4:0. Protože byl však efekt proměňování nulový povedlo se jim zatím jen dobře rozchytat brankáře hostů Vycha. Pak dostali prostor i hosté avšak úspěšnější byl vždy Soukeník v brance domácích. Zlín pak získal herní převahu, kterou korunoval brankou Juliny ve 13.minutě. Za čtyři minuty zvýšil Chvíla na 2:0 a stanovil tak poločasový výsledek.
V úvodu druhé půle po pěkné kombinační akci snížil Klapal.Hosté mohli ve 24.minutě vyrovnat, ale Soukeníkem dvakrát vyražený míč poslali mimo branku.
Druhý poločas přinesl futsal který se divákům musel líbit, akce se střídaly na obou stranách, oba celky si vytvářely velké množství šancí, své umění předváděli i oba brankáři /u hostů v druhé půli Morong-pozn.aut./. Vypadalo to, že nejtěsnějším výsledkem utkání skončí, Zlín však ještě 14 vteřin před koncem přidal třetí gól.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>