Header
Header
Header
Header

Ach ten začátek…

Květen 16th, 2017 | Vloženo jsou do Mezinárodní poháry

18447067_401466270237306_4733638940029316906_nNež jsme se usadili na střídačku, prohrávali jsme 0:2 a v 6. minutě už 0:3. Přesto jsme se nepoložili, celý tým zabojoval a po gólech Pulkerta, Juliny, Světlíka a Halody jsme odcházeli do šaten za stavu 4:4 a byli jsme dalo by se říci na koni. Z toho nás po přestávce soupeř sundal dalším gólem a opět jsme měli co dohánět. Po výborném výkonu, kdy se hrál rychlý otevřený futsal se spoustou zejména našich šancí jsme stav otočili na 6:5 pro nás a opět jsme na tom byli lépe. Soupeř to však nevzdal a tak utkání skončilo 6:6, kdy jsme několik vyložených příležitostí rozhodnout nevyužili. Naše góly v druhé poločase zaznamenali střelci Haloda s Pulkertem. V penaltové loterii jsme opět mohli být šťastnější, kdy 3 ze 4 pokusů Ondra měl téměř ve své moci, ale balon se vždy nějak za brankovou čáru dostal. My jsme proměňovali bezpečně až na tu poslední, která skončila na tyči. Ostatně některé penalty  můžete  vidět zde . Pokud chceme postoupi to čtvrtfinále nezbývá nám než porazit zítr.a italského mistra.

Zítra musíme nastoupit v našich oblíbených žlutých dresech a zakleté modré nechat na hotelu, ale hlavně musíme k dnešní bojovnosti přidat i trochu štěstí.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>