Header
Header
Header
Header

Den čtvrtý, hurá na Spartak

Duben 30th, 2014 | Vloženo jsou do Ostatní

Ve složení Soukeník, Julina, Krčmář, Haloda, Kutra, Cieslar, Hnilo, Kovář, Zubíček Z., Zubíček J., Valkovič, Zelík jsme po mnohem lepším výkonu, zejména ve srovnáíní s druhým poločasem prvního zápasu, porazili francouzský Flash UFB Rodilham 2:0, po poločase 1:0. Začali jsme velmi dobře a už ve 3. minutě s přehledem uklidil do branky míč odražený od tyče nastřelené Halcou Tomáš Kutra. Měli jsme celý poločas mírnou převahu, která vyústila v další naše šance, např. další střela Kutry vytlačená brankářem na břevno, nebo několik střel těsně vedle. Hlavní však bylo, že jsme hráli zodpovědně v obraně a nepustili soupeře do žádné šance. Druhý poločas se dal očekávat tlak soupeře, takže jsme to otočili a začali tlakem sami. Ve 4. minutě nastřelil břevno pro změnu Hnilo a ve 12. minutě Haloda tak dlouho motal s obranou soupeře, až nakonec nahrál Julinovi na náš 2. gól. Pak už jsme s velkým přehledem utkání pohlídali až do konce. O tom, že jsme hráli celkem v klidu, svědčí i to, že jsme téměř až do poslední minuty hráli bez faulu.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>