Header
Header
Header
Header

Den druhý, aneb jak prohrát vyhraný zápas

Duben 28th, 2014 | Vloženo jsou do Ostatní

Na obrázku vidíte našeho soupeře, v dobré náladě už při slavnostním zahájení, ale poďme od začátku: Druhý den začal krásným počasím a procházkou na pláž, kde někteří dokonce okusili koupel v Severním ledovém oceánu, alespoň podle teploty vody to tak vypadalo. Pak se však obloha zatáhla a den se změnil v černou můru. Po slavnostním zahájení, nás totiž čekalo první utkání s baskickým New Beer Housem. Podle názvu neznámý tým, ale některé tváře nám byly povědomé z loňského poháru UEFS na Korsice. Zápas začal podle našeho očekávání celkem poklidně naší převahou, kdy nejprve Jirka Kovář a pak Halca zařídili naše pohodové vedení 2:0 a vypadalo to, že je jen otázkou času kdy dovedeme utkání k poklidnému vítězství. Měli jsme spoustu dalších šancí, včetně tyček a břevna a po jedné takové tutovce jsme neuhlídali rychlý brejk a soupeř snížil na 2:1, což mělo být pro nás varováním. Poločas už dokráčel do konce za tohoto stavu, ale naše převaha se vytratila. Posadili jsme soupeře na koně. A to nic nebylo proti tomu, co přišlo v druhém poločase.

Pages: 1 2

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>