Header
Header
Header
Header

Naši reprezentanti se ve čtvrtfinále utkají se Slovenskem

Květen 17th, 2012 | Vloženo jsou do Zprávy z federace ČFSF

V Brestu bylo rozehráno utkání Česko vs Bělorusko o první místo ve skupině C. Náš tým bude bojovat o výchozí pozici pro čtvrtfinále, v případě prohry nastoupí proti Slovensku, pokud vyhrají Bělorusové, tak ti nastoupí ve čtvrtfinále proti druhému týmu ze skupiny A, což je překvapivě Rusko.

V naší brance nastoupil Martin Mareš a po pěti minutách je stav utkání bezbrankový. První naše vážnějcí akce přinesla branku v síti Bělorusů, po příhrávce Petra Šnídla se prosadil Tomáš Fichtner. Domácí tým zvýšil obrátky a ve 12. minutě se mu podařilo vyrovnat na 1:1. Český tým se oklepal z vyrovnání a do šance se dostal Netolický, náš tým však hraje pod hrozbou šestého faulu.
Stejně tak ale nasbíralo pět faulů i běloruské mužstvo a když v závěru podržel náš celek Martin Mareš, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas zahájili domácí náporem a několikrát nás podržel brankář Mareš. Naši drží takticky míč a spoléhají na nějaký rychlý brejk. Na palubovce se objevil i Kraus, trenéří od začátku utkání šetří do dalších bojů Josefa Cieslara. V poslední desetiminutovce se v naší svatyni objevil i Ondra Soukeník, který proti Bělorusům vytasil dva skvělé zákroky.Další šance na obou stranách zůstaly nevyužity a utkání tak musely rozhodnout penalty. V nich byli Bělorusové úspěšnější a vyhráli 2:0, což znamená, že zítra se utkají již ve čtvrtfinále dva Titáni – Rusko a Bělorusko, náš tým čeká čtvrtfinálový bratrovražedný souboj se Slovenskem.

Autor: Petr Koseček

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>