Header
Header
Header
Header

Portál www.sumavanet.cz hodnotí naše postupové utkání s celkem Klatov

Únor 19th, 2012 | Vloženo jsou do Články z tisku

Zdroj: www.sumavanet.cz

Odvetné utkání čtvrtfinále Play off bylo sehráno v sobotu 18. února ve SC Radostova v největších moravských lázní Luhačovicích. Domácí Zlín do tohoto zápasu šel po té, kdy před týdnem ve SH v Klatovech zvítězil 4:1, v roli favorita.

SMR plus Zlín vs Trivel Klatovy – čtvrtfinále 4:2 (pol. 2:1)
Branky : Ulman 2, Julina a Haloda – Petrželka a Kopecký

Sestavy obou týmů :

Klatovy : Hromada,Uruba, Štancl, Kopecký, Janda, Mezsároš, Kočí, Petrželka

Zlín :Soukeník, Zelík, Haloda, Hrančík, Krčmář, Světlík, Julina, Koiš, Chvíla, Valenta, Zubíček Zd a J., Ulman

Oba týmy se do sebe zakously od úvodní minuty a domácí zásluhou faulu Valenty si připsali první faul. Ve 3.minutě si první šanci vytvořili hosté Kočím, kterou zastavil faul Světlíka navíc oceněný žlutou kartou.

Domácí na aktivitu Klatov odpovídají Ulmanem, který se prosadil svojí pravačkou a střelou po zemi z první vážnější akce Zlína překonává poprvé brankáře hostů Hromadu. Domácí se uklidnili, naopak od hostů, které tato branka zaskočila a povinnost stavu zápasu jim velela tlačit se dopředu. Trivel zvýšil obrátky, vytvořil si několik šancí a po ruce Hrančíka mají možnost vyrovnat z pokutového kopu, kterou však Kočí neproměnil, když penaltu mu Soukeník chytil. Vzápětí se dostali do šancí Haloda i Ulman, utkání má spád, hraje se nahoru dolů. Hosté bojují jako lvi, domácí tým drží nad vodou ve strhujícím utkání brankář Soukeník . Vysvobození pro Zlín přinesla 13.minuta kdy jejich kanonýr Haloda zvýšil na 2:0. O minutu po té zachránilo brankáře Soukeníka po střele Štancla břevno a domácí gólman se překonává i v souboji s hostujícím Urubou. 15.minutě přesto musel Soukeník kapitulovat, kdy nestačil odvrátit střelu Petrželky , který zaslouženě pro hosty zabezpečil návrat ve hře o výsledek 2 : 1. Vzápětí dostává za faul žlutou kartu na straně hostů Kopecký. Závěr první půle přinesl vítězný souboj s Halodou pro klatovského brankáře Hromadu, domácí drží míč a ještě v závěru této části zápasu nastřelují Valentou tyč, ale na druhé straně hosté chtějí vyrovnat, ale poločas nakonec končí 2:1 pro domácí.

Druhá půle začala pro Klatovy velmi nešťastně, když již ve 13 . sekundě dává se štěstím Zdena Julina na 3:1. Hosty rychlá branka zaskočila, přesto se nevdávají a Soukeníka ohrozili Mezsaroš a Kočí, domácí mají velké problémy v obraně, ale Ulman zadává poslední hřebíček do rakve Trivelu a zvyšuje na 4:1. Klatovy nechtějí prodat svojí kůži lacino, šanci má Kopecký, po další šanci hostů si domácí málelm dali vlastní branku, Soukeník chytá. Na straně druhé vychytal Hromada Ulmana, hostům nelze upři snahu, vidět ale příliš není Kočího, který o sobě dal ale znát až ve 35.minutě, ale střelecky se opět neprosadil. Zlín má dostatečný náskok, hraje chytře, nikam nespěchá, Haloda se rozehrává k výbornému výkonu, Soukeník stále vytahuje výborné zákroky a je jedním ze strůjců vedení týmu z města obuvi. V čase 38:19 snižuje Kopecký po hezké kombinační akci na 4:2 . Drama se již nekoná. Domácí drží míč a v době kdy zazněl závěrečný klakson se stejně jako v Klatovech před týdnem stávají vítězem zápasu a zaslouženě postupuje mezi nejlepší čtyři týmy, které mezi sebou rozhodnou o mistru ligy pro soutěžní ročník 20111/2012.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>