Header
Header
Header
Header

Víkendová utkání

Říjen 24th, 2011 | Vloženo jsou do Nezařazeno

Zlín-Slavičín: 3:0

Hodnocení utkání ze stránek ČFSF:

Do valašského derby vstoupili lépe hráči Zlína, kteří již v první minutě vsítil svůj první gól. Dvojice Julina-Haloda v podstatě svým výkonem rozhodla utkání. Slavičín zahrozil několika šancemi, které jim zmařil skvělými zákroky Soukeník. Loňský vícemistr tak potvrdil roli favorita a jeho vítězství je zcela zasloužené.

Sestava:

Soukeník, Julina, Zubíček Z., Zubíček J., Hrančík, Krčmář, Haloda, Janoušek, Haša, Valenta, Koiš, Toman

Branky: Julina 2x, Haloda

Zlín-Stonava: 1:1

Hodnocení utkání ze stránek ČFSF:

V prvním poločase jsme viděli nekompromisní boj obou stran o vstřelení první branky. Nejlepšími hráči první půle byli oba brankáři, kteří zlikvidovali i nejvyloženější šance soupeře. V závěru poločasu byli šťastnější hosté, kteří dali úvodní branku utkání. Ve 23.minutě utkání dochází k málo vídané situaci. Brankář Stonavy Hekera dostává modrou kartu za úmyslné hraní rukou /zmaření vyložené gólové šance/ před brankovištěm. Do branky jde hráč z pole Goj. Stonava tím po zranění hráče v prvním utkání přichází o možnost střídání hráčů. Čeká ji 17 těžkých minut zápasu. Když po dalších třech minutách Zlín vyrovnává Tomanem vypadá to na to, že dokráčí k vítězství. Zbytek utkání je k vidění výborná sálovka, ve které hraje významnou roli enormní fyzické nasazení a taktická vyspělost hráčů Stonavy. Zlín tlačil soupeře, ale výsledný efekt v podobě gólů se nedostavil, nastřelí jen 3x tyč. Stonava rovněž několikrát ohrozila soupeřovu branku, avšak bez efektivního zakončení. Utkání skončilo nakonec zaslouženou remízou 1:1. Pro hosty vydřený, ale zasloužený bod.

Sestava:

  Soukeník, Julina, , Zubíček J., Hrančík, Krčmář, Haloda, Janoušek, Haša, Valenta, Koiš, Toman, Ulman

Branka: Toman

 

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>