Header
Header
Header
Header

Hodnocení zápasů 6. kola delegátem

Prosinec 13th, 2010 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Zlín- Stonava

První gólovou příležitost měla Stonav , Dorozlo pálil do brankáře Soukeníka.V téže minutě akce Stonavy na jeden dotek , ale Soukeník opět čaroval .V 5. minutě Hnilova střela, ale stejný výsledek , opět Soukeník .Stonava se dostala do obrovského tlaku, ale přišlo to až v 7. minutě. Akci začal Goj a přes Dorozla dával do prázdné branky Kilnar.Skvělá akce na jeden dotek a zaslouženě 0:1. Od této chvíle se hra vyrovnala a domácí se začali osmělovat .V 15.minutě po akci Stojaníka střílel Haloda, ale brankář hostí Juras hlavou vyrazil na roh .V 19. minutě spálil jasnou šanci domácích Krčmář. Druhý poločas začala Stonava pozorně zezadu a vyrážela k protiútokům. Zlín se tlačil stále víc a víc dopředu .Hrála se parádní sálovka .Ve 30. minutě zakročil skvěle Juras proti střele z přímého kopu Ulmana.Ve 33. minutě zapoměli domácí  na devítce na hostujícího Manďáka , kterého našel krásným pasem brankář Juras a bylo to 0:2 .Ve 36. minutě další skvělý zákrok Soukeníka proti střele Kilnara. V téže minutě obdobný zákrok Jurase proti střele Juliny z přímého kopu.V poslední minutě fantastický zákrok Jurase a utkání skončilo zaslouženou výhrou hostí .Brankáři obou družstev zaslouží velkou 1.
Utkání bylo oslavou sálovky.

Jilemnice- Zlín

Domácí začali vlažně a hosté toho již v 1. minutě využili.Julina zahrál domácímu brankáři na housle a bylo to 0 : 1 .V 7. minutě zbytečně ztratil domácí Koudelka míč a Ulman mazácky zvyšoval na 0:2.Domácím nelze upřít snahu , ale hosté byli v této části utkání lepší .V 11. minutě se férově přiznal k teči hostující Pulkert a domácí z následného rohu snížili na 1:2.V 19. minutě šli hosté do brejku a Haloda zvyšoval na 1:3.Do druhého poločasu nastoupili hosté za zabezpečené obrany a domácí marně bušili na jejich branku .Tu otevřeli ve 28. minutě 2:3.Ve 32 . minutě zachránil hosty brankář Soukeník po dvou chybách Stojaníka po sobě .Ve 34. minutě opět zachraňoval hosty Soukeník .Ve 37.minutě nastřelil z protiútoku břevno Julina .V závěru se více diskutovalo s rozhodčími než hrálo a tak si hosté odváží 3 body .

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>