Header
Header
Header
Header

2. turnaj CL ve Stonavě

Listopad 14th, 2010 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Vstup do prvního utkání se nám moc nevydařil a brzy jsme inkasovali. V zápětí se nám však podařilo vývoj utkání otočit, když skórovali Julina a Haša. Na konci 1. poločasu se brankově prosadil také Josefík. Ve 2. poločase jsme převzali iniciativu a definitivně zlomili odpor soupeře z Poličky. Utkání nakonec skončilo 6:1, když 2x se trefil Haloda a svou 2. branku v utkání vstřelil také Julina.

Druhé utkání se Sádkem jsme začali lépe. V 5.minutě utkání otevřel skóre zápasu Julina. Soupeř však brzy vyrovnal gólem ze standardní situace. Do poločasu se naši hráči dokázali ještě 2x prosadit, když důležité góly vstřelili Hrančík a Haša. Ve 2.poločase se nás soupeř snažil napadat a zatlačit na vlastní polovinu hřiště, my jsme se tomu však úspěšně vyhnuli a nepouštěli jsme hostující hráče do vyložených brankových příležitostí. Skóre utkání nakonec uzavřel Haloda, když se po nejhezčí kombinační akci celého dvoukola trefil do opuštěné branky soupeře po ukázkové přihrávce od Krčmáře. Touto brankou se skóre zápasu uzavřelo na stavu 4:1 pro SMR plus Zlín.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>