Header
Header
Header
Header

Poděkování

Březen 7th, 2011 | Vloženo Semi do Ostatní

Dovolte mi, abych poděkoval všem, kteří se podíleli na, v této chvíli možná ještě nedoceněném, 2. místě v CL, hned v prvním roce působení našeho mužstva.

V první řadě musím poděkovat Zdeňovi Julinovi a Pepovi Zubíčkovi  za perfektní přípravu a vedení mužstva a dále všem hráčům, kteří se třeba jen na chvíli objevili na palubovce a tím se podíleli na našem úspěchu, který se neskládal jen z onoho posledního turnaje, na kterém bohužel nemohli hrát všichni. Tak tedy děkuji jmenovitě Aldovi(27 utkání v CL), Semimu (27), Juldovi (23), Halcovi (23), Ondrovi Hašovi (22), Pepovi (21), Hrančovi (19), Pulcovi(18), Zdeňovi Zubíčkovi (17), Radimovi (14), Matesovi (14), Stojkovi (13), Kutrisovi (12), Fíkovi (12), Kebovi (9), Žoulovi (8), Adamovi Zelíkovi (8), Světlovi (4), Tomášovi Valentovi (4), Tomášovi Poznarovi (2) a Murisovi (2).

Dále musím poděkovat všem sponzorům, kteří byli tak laskaví a umožnili nám se CL zúčastnit: SMR Plus, advokátní kancelář Mgr. Roman Pešek, Plastor s.r.o., Profire, VŠSK, Tennis Zlín, Herbalko a dalším.

Zvláštní poděkování patří rodině Zubíčkových za nezištnou pomoc při organizaci domácích turnajů, zejména toho posledního-finálového.

Last but not least musím poděkovat webmásterům Šárce Zubíčkové a Tomášovi Martinkovi za perfektní webové stránky.

Samozřejmě nejen za sebe, ale i za všechny hráče nesmím zapomenout poděkovat všem fanynkám, fanouškům a příznivcům, kteří za námi celou sezónu stáli.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

1 odpověď

  • zdezub says:

    Když jsme u toho děkování, tak bychom neměli zapomenout také na Pepu Soukeníka, který nám svou obětavou manažerskou prací, před i během celé sezóny, tento úspěch umožnil.
    Díky PEPO !



Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>