Header
Header
Header
Header

Sálovkáři musí v odvetě zvítězit

Únor 15th, 2011 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Zlínský Deník – 15.02.2011 11:06

Autor: Petr Fojtík

Zlín – Hodně rozmrzelí odjížděli v sobotu z Vamberku sáloví fotbalisté SMR Plus Zlín. První čtvrtfinále play off celostátní ligy totiž třetí tým po základní části prohrál 2:3 gólem z penalty z poslední minuty. Pokud chtějí Zlínští postoupit, musí v sobotní domácí odvetě od 10 hodin v Luhačovicích vyhrát o dvě branky, případné nejtěsnější vítězství znamená prodloužení.„Jsme zklamaní, tak jsme si zápas nepředstavovali,“ litoval hrající trenér Zdeněk Julina. Hosté ale nevstoupili do utkání šťastně a už v první minutě inkasovali od Chochola, který se podruhé prosadil těsně před pauzou. „Úvodní půlku jsme prohráli zaslouženě. Trochu jsme se zalekli bouřlivého prostředí plné tělocvičny,“ uznal Julina.

Po pauze převzal Zlín otěže střetnutí do vlastních rukou a dvěma slepenými góly Ulmana a Janouška ve 32. minutě srovnal. „Pak jsme měli ještě několik vyložených šancí, jenže jsme neproměnili. Je to naše tradiční slabina.“ O výsledku rozhodla hektická poslední minuta. Za faul dostali domácí výhodu penalty, kterou využili. Šest vteřin před koncem pak hosté čelili trestnému kopu za šestý načítaný faul, tentokrát úspěšně.

„Těžko se mi závěr hodnotí. Penalta byla jasná, ale zákrok na trestný kop byl standardní. Měli jsme co dělat, abychom se udrželi a před odvetou se neoslabili nějakým disciplinárním trestem. V osmé minutě byl poměr faulů 3:1, za další čtyři už 3:4,“ kroutil hlavou Julina.

Sobotní odvetu označil za nejdůležitější zápas sezony. „Po třetím místě v základní části by bylo neúspěchem, kdybychom nepostoupili do semifinále. Také chceme dát nepřejícím lidem najevo, že patříme mezi čtyři nejlepší. Pokusíme se poskládat nejsilnější sestavu a půjdeme tvrdě za vítězstvím,“ ujistil hrající trenér Zlína.

VAMBERK – SMR PLUS ZLÍN 3:2 (2:0)

Branky: 1. a 19. Chochola, 40. Kaplan z pen. – 31. Ulman, 32. Janoušek.

Další výsledky 1. zápasů čtvrtfinále: Prachatice – Chemcomex Praha 1:3, Klatovy – Stonava 1:3, Jilemnice – Polička 2:5.

http://zlinsky.denik.cz/ostatni_region/salovkari-musi-v-odvete-zvitezit.html

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>