Header
Header
Header
Header

Sport.cz – Z domácích týmů zvítězil jen Vamberk

Únor 16th, 2011 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Z domácích týmů zvítězil jen Vamberk

Sport.cz – 16. 2. 2011 10:53

První čtvrtfinálová utkání Celostátní ligy futsalu – sálového fotbalu překvapení nepřinesla. Ve třech zápasech dominovali hosté a zajistili si velice slibnou pozici před odvetou. Pouze Vamberk o gól zdolal tým Zlína a odveta v Luhačovicích slibuje velice zajímavou podívanou. Všechny odvetné zápasy jsou na programu příští sobotu 19. února.BOMBY K TYČI Vamberk – SMR PLUS Zlín 3:2 (2:0)
Rokytnice nad Jizerou
Branky: Chochola 2, Kaplan – Ulman, Janoušek
2. zápas: 19. 2. 2011; Luhačovice 10:00
Jediné vítězství domácího týmu ve čtvrtfinále viděla Rokytnice. Vamberk po poločase vedl už 2:0, když dvakrát skóroval Chochola. Ve druhém poločase se Zlín zlepšil a jejich nápor vyvrcholil v poslední čtvrtině zápasu, nejdříve ve 31. minutě snížil Ulman a hned poté Janoušek srovnal skóre. Vamberk ale v letošní lize bojuje až do konce a potvrdil to i v tomto zápase. Vítězství na svou stranu získal až v 40. minutě díky proměněné penaltě, kterou proměnil Kaplan.

STRABAG Prachatice – CHEMCOMEX Praha 1:3 (1:1)
Vodňany
Branky: Zlatohlávek – Fichtner 3
2. zápas: 19. 2. 2011; Praha – Zelený Pruh 16:15
Prachatice (v brance opět se Šilhánem) sice začaly lépe a v sedmé minutě se i ujaly vedení brankou Zlatohlávka, ale pak postupně doplácely na své tradiční slabiny, tedy neproměňování gólových šancí a triviální chyby v rozehrávce. Jednu takovou předvedly v 16. minutě a zkušený tým Chemcomexu ji nemilosrdně ztrestal. Přestože nelze domácím upřít snahu i to, že v některých pasážích byli lepším týmem, na Chemcomex v tomto zápase neměly. Ve druhém poločase dvakrát hosté udeřili po rohových hodech a odvážejí si do Prahy cenný dvougólový náskok. Mužem zápasu byl Tomáš Fichtner, autor všech tří branek Chemcomexu.

TRIVEL Klatovy – PREMIUM Stonava 1:3 (1:1)
Klatovy
Branky: Toman – Kilnar 2, Hnilo
2. zápas: 19. 2. 2011; Stonava 16:00
Domácí nastoupili bez svých dvou opor Petra Mužíka a ligového kanonýra Radka Kočího. První poločas začal opatrně z obou stran, ale mírnou převahu měli hosté. 5. minuta přinesla hezkou akci hostů, kterou zakončil hráč René Kilnar střelou do břevna a branky. V 10. minutě z jednoho z mála útoku domácích hráč Zbyněk Toman vyrovnal prudkou střelou k tyči. Do konce poločasu byly na obou stranách ještě gólové šance, které žádné družstvo nevyužilo. Zlomový okamžik jinak opatrného druhého poločasu nastal v 32. minutě, kdy po nepovedené střele hostů si míč v brankovišti našel Reného Kilnara a ten skóroval. Hned v následující minutě chybnou domácí rozehrávku ztrestal Tomáš Hnilo a upravil na konečných 1:3.

SK SICO Jilemnice – VPS NOVABRIK Polička 2:5 (0:1)
Jilemnice
Branky: Kraus, Král M. – Dostál 2, Král L., Kovář, Netolický
2. zápas: 19. 2. 2011; Polička 17:00
Již v počátku tohoto čtvrtfinále mohli převzít domácí režii utkání do svých rukou, kdyby ve 3. minutě proměnili pokutový kop. Ten ovšem brankář Dittrich zlikvidoval a Polička od tohoto okamžiku v utkání tahala za delší konec. Vedla nejdříve 2:0, poté domácí snížili, ale Polička znovu odskočila na 4:1 a nakonec si z Jilemnice odvezla solidní tříbrankový náskok do odvety, který mohla v závěru, kdy se Jilemnice snažila korigovat výsledek, ještě navýšit.

Více informací o soutěžích futsalu – sálového fotbalu naleznete na adrese: www.futsal-salovyfotbal.com.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>