Header
Header
Header
Header

Hodnocení prvního čtvtfinále delegátem

Únor 13th, 2011 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Celostátní liga 2010/2011 – Čtvrtfinále Celostátní ligy

Místo: SH Rokytnice v Orlických horách

Datum: 12.02.2011

Bomby k tyči Vamberk – SMR Plus Zlín 3:2 (2:0)

Branky Zlína: Tomáš Ulman, Radim Janoušek

Rozhodčí: Syrůček Oldřich, Pavlas Jan. Delegát: Belžík Jiří

Hodnocení delegátem utkání: Před zaplněnou halou začali domácí náporem, který korunoval vedoucí brankou v 1. minutě Chochola. Hra se pak vyrovnala, hrálo se s velkým nasazením na obou stranách, v 9. minutě nezakončil svou krásnou individální akci domácí Michalčák. V 17. minutě se zaskvěl brankář domácích, když vychytal osamoceného hostujícího Julinu, který se ocitl ve vyložené šanci. V 19. minutě po rozehraném volném kopu v blízkosti brankového území, zvýšili domácí stav utkání na 2-0 pohotovou dorážkou výborně hrajícího Chocholy.

Druhá polovina utkání začala opatrněji, domácí pod vlivem dvoubrankového vedení se snažili vycházet ze zabezpečené obrany do rychlých brejků, ve 23. minutě se ocitl opět ve velké šanci domácí Chochola, ale z bezprostřední blízkosti hlavičkou těsně minul hostující branku. Vzápětí po samostatné akci hostující Ulman vystrašil domácí , když tvrdou střelou orazítkoval spojnici brankové konstrukce. Domácí nadále udržovali své vedení, ale hosté se začínali stále více prosazovat a získavali převahu na svou stranu. Závěrečná desetiminutovka musela nadchnout všechny přítomné jak kvalitou hry, tak dramatičností – hostům se podařilo ve 31. po nádherném průniku Ulmana snížit na 2-1, aby vzápětí po rychlé akci na jeden dotek Janouškem vyrovnali stav utkání na 2-2. Hosté byli častěji u míče, nadále si udržovali převahu a vypadalo to, že strhnou vítězství na svou stranu, zvláště, když ve 35. minutě vykopl míč z prázdné domácí brány výtečně hrající Chochola. Domácí ustáli největší tlak hostů, aby v závěrečné minutě strhli vedení na svou stranu, kdy 26 vteřin před závěrem po podražení domácího Potužníka brankářem hostí z nařízeného pokutového Kaplan upravil skore na 3-2. Tento hráč ještě v čase 39,54 neproměnil trestný kop. Výhra domácích je za předvedený výkon zasloužená a k odvetě budou odjíždět s vědomím jednobrankového náskoku.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>