Header
Header
Header
Header

Hodnocení utkání v Třeboni delegátem

Leden 16th, 2011 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Prachatice-Zlín

V 6. minutě utkání domácí Had naběhl na křižnou nahrávku přes celou útočnou polovinu hrací plochy a střelou k tyči otevřel skóre utkání na 1:0. O dvě minuty zvyšoval Bednár střelou z poza brankoviště na pravou ruku brankáře hostí a zvýšil na 2:0. 11. minuta přinesla snížení hostů, kdy domácí obrana nechala před brankovištěm osamoceného hráče (Velev) a ten prostřelil brankáře. V 15. minutě rozehrávali domácí standartní situaci po nedovoleném zákroku hostů a nacvičeným signálem střílel Volmut do prázdné brány a zvyšoval na 3:1. V 25. minutě domácí brankář vyvezl míč k polovině hřiště a přesně našel nohu protihráče. Ten ve své kariéře asi lehčí gól nevsítil.(Stojaník) V 28. minutě z brankové čáry v prostoru rohu vystřelil útočící hráč do brankoviště a odražený míč skončil v bráně (Josefík). O minutu později při hodu z rohu vystřelil neobsazený hráč a otočil skóre na 3:4(Josefík). Domácí vsadili už vše na útok a hosté využili ještě jejich chyby a minutu před koncem utkání upravili stav na 3:5(Stojaník).

Sestava Zlína: Soukeník,-Haša, Stojaník, Josefík, Velev- Krčmář, Janoušek, Zubíček Z., Zubíček J; Zelík

Branky Zlína: 2x Stojaník, 2x Josefík, Velev

Větřní-Zlín

V utkání se na první branku nečekalo dlouho, hned ve 3. minutě zakončil k tyči Bordač po skvělé přihrávce od spoluhráče na 1:0. V 6. minutě dvakrát zastoupil brankáře domácích hráč z pole, kdy vždy vyrazil střelu, která smiřovala do prázdné brány. 9. minuta a navýšení stavu utkání pro domácí, kdy hostujícímu brankáři vypadl míč po střele a domácí útočník Soukup zvýšil na 2:0. Do 18. minuty hosté zvyšovali obrátky a snažili se snížit průběžný stav, ale domácí brankář byl proti. Rozhodující moment přišel, kdy hostující brankář chtěl rychle výhozem rozehrát z brankoviště a vyhodil míč přímo na nohu protihráče a odražený míč skončil za zády brankáře 3:0. Ve 27. minutě vybojoval míč před brankovištěm Bordač, přehodil brankáře a stav utkání se posunul na skóre 4:0. Až v 37. minutě hosté poprvé trefili do černého a snížili pro ně nepříznivý stav na 4:1(Janoušek). Hostům zabránil domácí brankář svými skvělými zákroky k lepšímu výsledku.

Sestava Zlína: Soukeník,-Haša, Stojaník, Josefík, Velev- Krčmář, Janoušek, Zubíček Z., Zubíček J; Zelík

Branka Zlína Janoušek

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>