Header
Header
Header
Header

Hodnocení utkání delegátem

Prosinec 3rd, 2019 | Vloženo jsou do Celostátní liga

12805837_578582082300090_1300292525503993097_nCHEMCOMEX:
Krajč,Klimt,Havrda,Rada,Grznárik,Fichtner,Doležal,Šafář,Bužík,Zapletal,Sochůrek
Zlín:
Kiza,Haloda,Kostka,Kamenčák,Kahaja,Křepelka,Julina,Hřebačka,Zapletal
Souboj o čelo tabulky lépe začali domácí, když se ujali v 9.minutě vedení a své vedení pojistili ve 12.minutě, hosté snížili v 19.minutě, ale domácí v následující minutě přidali další branku. Na začátku druhého poločasu domácí přidali čtvrtou branku, hosté se snažili o zkorigování výsledku, ale bohužel domácí přidali další gól. Hosté se nevzdávali a své snažení korunovali v 35.minutě svoji druhou brankou. Domácí si už výsledek do konce utkání pohlídali a dovedli utkání do vítězného konce.

FK ADRIA Kladno:
Kučera,Kucharik,Kaválek,Houha,Caizl,Abrahám,Hochman,Šahini
ZLÍN:
Kiza,Haloda,Kostka,Kamenčák,Kahaja,Křepelka,Julina,Hřebačka,Zapletal
Utkání dvou rozdílných poločasů, kdo neviděl nemůže věřit. V prvním poločase se dařilo domácím a po prvním poločase vedli 4:0. Hosté o poločasové přestávce po velmi důrazné domluvě, začali druhý poločas úplně jak vyměnění do poloviny druhého poločasu vstřelili dvě branky a od té chvíle byli lepším mužstvem. Ve 35. a 36. minutě přidali další branky a tím utkání vyrovnali, o svém vítězství rozhodli pár vteřin před koncem utkání. Tím dokonali obrat v utkání.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>