Header
Header
Header
Header

Krajskou ligu jsme zahájili neúspěšně

Listopad 13th, 2018 | Vloženo valkin do B tým

Futsal Zlín 2018-2019 B 11. KOLO KRAJSKÉ LIGY

Futsal Zlín B – Speed Otrokovice 0:2 (0:0)

Futsal Zlín B – FC Internazionale Otrokovice 1:7 (0:3) gól Holík T.

sestava: Kiza – Valkovič, Skřivánek, Tsogoo – Velev, Holík T., Chludil, Agimi

Letošní začátek ligy se nám nevydařil. Do sestavy bylo nominováno opět několik nováčků. I přes bojovný výkon jsme v prvním našem vystoupení podlehli ve vyrovnaném zápase nováčkovi Speed Otrokovice, který ale zcela jistě nebude hrát v lize druhé housle a svým výkonem se spíše zařadil k jednomu z adeptů na titul. O tom vypověděla i jen velmi těsná porážka s Hošany Skaštice (1:2), kdy v závěru zápasu favorita hodně trápili.

V dalším zápase jsme nestačili na favorizovaný Inter Otrokovice, který potvrdil své kvality a v tréninkovém tempu nám dal lekci.

Závěrem bych naše vystoupení zhodnotil tak, že nám stále chybí kvalita, sehranost a vázne komunikace na hřišti a na těchto věcech budeme muset ještě hodně na tréninku zapracovat.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>