Header
Header
Header
Header

Pohár UEFS 2018

Duben 26th, 2018 | Vloženo valkin do Mezinárodní poháry

UEFS2018Letos opět letíme do Španělska

Po konci sezóny přichází květen a s ním období, kdy se hrají evropské poháry. Po loňské účasti na Lize Mistrů v Rimini, jsme se pro tento rok kvalifikovali do poháru UEFS, který se už tradičně opět koná ve španělském letovisku Lloret de Mar v termínu od 30. dubna do 5. května 2018.

Letos bohužel nemůžeme říct, že do Lloretu vyrážíme s nejvyššími ambicemi, neboť se nám při nominaci sešlo mnoho omluvenek (zranění, pracovní povinnosti, rodinné důvody) našich klíčových hráčů. Proto v nominaci dostalo šanci si zahrát spousty nováčků na mezinárodní scéně a mladí hráči, kteří budou ve Španělsku sbírat cenné zkušenosti, které pak budou moci prodat v následujícím ročníku celostátní ligy sálové kopané. Ale věříme, že o to víc budeme bojovat za úspěch. A v neposlední řadě to bude možnost pro zkušené hráče jako jsou Honza Chvíla nebo Vašek Křepelka, kteří se již dávno zabydleli v základní sestavě, ale ještě neměli zodpovědnost lídrů celého týmu, dokázat, že jsou těmi pravými tahouny.

V základní skupině se utkáme nejprve s domácím katalánským týmem F.S. Lloret Esportiv (které jsme již loni potkali v Lloretu na microfutsale, kde jsme je porazili 9:0), poté s ruskou Volnou  a na závěr s francouzským týmem Black Panthers, který je pro nás zatím velkou neznámou. Více viz. náš kalendář akcí.

O našem působení, soupeřích a výsledcích budeme také pravidelně informovat zde na našich stránkách a také s čerstvými zprávami bude přicházet náš Instagram Futsal Zlín. Tak nám držte palce a sledujte nás.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>