Header
Header
Header
Header

Zlínský deník – Sálovkářům pomohl Poznar

Listopad 24th, 2010 | Vloženo Semi do Nezařazeno

Zlín – 23.11.2010 17:27

Sáloví fotbalisté SMR Plus Zlín využili beze zbytku výhody vlastního prostředí a ve třetím turnaji celostátní ligy vyhráli oba duely s jihočeskými soupeři Větřní a Prachatice. Po šesti kolech jsou tak stále třetí a s 26 góly nejlépe střílející tým soutěže.

„Každé domácí utkání je těžké. Moc jsme chtěli získat plný počet bodů a možná jsme byli až moc přemotivovaní,“ podotkl hrající trenér Zdeněk Julina. V obou duelech jeho družina jako první inkasovala a proti Prachaticím dokonce prohrávala dvakrát. „Udělali jsme dvě individuální chyby a za obě zaplatili. Ukázala se ale síla a kvalita mančaftu,“ podotkl Julina.

O svém vítězství Zlín rozhodl díky skvělému finiši, v posledních šesti minutách dal pět ze šesti branek. O dvě se postaral Tomáš Poznar, druhý nejlepší střelec druholigových fotbalistů Tescomy. „Jediné, co mě mrzí, bylo, že jsme nemohli dát příležitost všem hráčům. Koncovky ale byly na hraně,“ uvedl Julina, který je se ziskem 15 bodů hodně spokojený.

V následujícím turnaji tuto sobotu se Zlín v Radotíně střetne s vedoucím Chemcomexem Praha a devátými Klatovy.
VÝSLEDKY: SMR Plus Zlín – Větřní 3:1 (Pulkert, Haloda, Julina), SMR Plus Zlín – Prachatice 3:2 (Poznar 2, Julina).

DALŠÍ VÝSLEDKY: Stonava – Bombarďáci Větřní 6:2, Stonava – Prachatice 4:0, Vamberk – Klatovy 4:7, Sádek – Jilemnice 1:1, Běloves – Chemcomex Praha 0:2, Polička – Nový Bor 3:1, Polička – Jilemnice 2:1, Sádek – Nový Bor 1:4, Vamberk – Chemcomex Praha 2:6, Běloves – Klatovy 6:2.

http://zlinsky.denik.cz/ostatni_region/salovkarum-pomohl-poznar.html

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>