Header
Header
Header
Header

Přípravný přátelský zápas s FC Internazinale Otrokovice

Únor 9th, 2018 | Vloženo valkin do Přípravné zápasy

FCInternazionaleOtrokovice2Tento víkend se rozjíždí série zápasů čtvrtfinále Celostátní ligy. Série Chemcomex Praha – SK SICO SC Jilemnice, VPS Novabrik Polička – Šakalí hněv Moravská Třebová a Bombarďáci Větřní – AC Sparta Praha budou hrát v Praze, v Poličce a Českých Budějovicích. My jako vítězi základní části a jistí postupující do Final Four bez boje, neboť náš soupeř FK Adria Dobříč nesplnil své závazky vůči ČFSF, máme volno. A proto se vedení snažilo najít vhodného soupeře, se kterým bychom sehrály přípravné utkání, abychom nevyšli ze zápasového tempa. Byly osloveny týmy z futsalové 2.ligy Východ – SK Amor Lazor Vyškov, Bazooka Uherské Hradiště a VŠSK futsal Zlín, týmy z Krajské ligy Futsal Kroměříž a Hošani Skaštice a dokonce i tým z Varta futsal ligy SKP Ocel Třinec, se kterým máme díky našemu bývalému hráči Josefu Cieslarovi velmi dobré vztahy. Nakonec se nám v nabitém kalendáři všech týmů podařilo oslovit FC Internazionale Otrokovice, dvojnásobného vítěze Krajské ligy Zlín, se kterým bychom se měli utkat v sobotu 17.2. od 18:00 ve zlínské hale Euronics.

Další info můžete také najít na našem Instagramu @futsalzlin

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>