Header
Header
Header
Header

Den čtvrtý- Itálie

Květen 18th, 2017 | Vloženo jsou do Mezinárodní poháry

18581663_1368819963210830_1020719699185338240_nDo zápasu s Italským mistrem z Novary jsme šli s vědomím, že pokud chceme postoupit do čtvrtfinále, musíme bezpodmínečně zvítězit alespoň na penalty. Veškerá snaha na počátku utkání byla marná a Italové s námi pěkně točili. Brzy jsme prohrávali 0:3 a když do poločasu soupeř přidal ještě jeden gól, vypadalo to špatně.  My jsme se však nevzdali a v sestavě zdecimované zraněními jsme se pokusili o zázrak. Kluci na palubovce dřeli jak diví, Ondra v zadu čaroval a když jsme góly Juliny a benjamínka Holíka snížili na 2:4, zdálo se, že by se zázrak mohl stát. Sil však ubývalo a přes veškerou snahu se nám vyrovnat nepodařilo a v závěru jsme do oteřené obrany dostali ještě jeden gól.

Škoda prohospodařenému začátku s Izraelem, mohlo být vše jinak a i proti Italům by jsme hráli pod menším tlakem.

Kluci však podali výborný výkon a zejména druhý poločas s Itálií byl excelentní. I přesto na nás zbývá jen utkání o 9. místo se švýcarským Luganem, které odehrajeme zítra od 11. hodin.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>