Header
Header
Header
Header

Kazaši bohužel podruhé

Květen 13th, 2016 | Vloženo jsou do Mezinárodní poháry

20160513_133227I když po náročném týdnu bylo naše mužstvo značně zdecimované a přesto, že jsme obdrželi gól jako první, tak jsme po dvou pěkných trefách Juldy odcházeli do šaten s těsným vedením2:1 a výborně nažhavení na posledních 20 minut, které nás dělily od finále. Po přestávce na nás Kazaši vletěli a než jsme stihli rozhýbat ztuhlé nohy třemi slepenými góly otočili na 2:4. Zbývalo nám ještě dost času (tuším, že 15 minut) na to se zápasem něco udělat a taky po krásné akci Julda- Ivošek, jsme snížili na 3:4. Přes veškerou naši snahu, se nám  již nepovedlo vyrovnat, když posledních 6 minut nemohl hrát ani Zaple a při našich otevřených zadních vrátkách Kazaši dalšími 2 góly rozhodli. V tomto utkání nejvíce zářili veteráni Julda s Ivoškem, ale pochvalu zaslouží celý tým, který velkou bojovností zaslouženě vybojoval bronzové medaile. Takže klobouk dolů před sestavou Soukeník- Cieslar, Talaš, Zapletal, Sierota, Julina, Světlík, Chvíla, Troják a Chludil.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>