Header
Header
Header
Header

Champions League 2016 je tady!

Květen 6th, 2016 | Vloženo valkin do Mezinárodní poháry

Bratislava-Girona V pondělí v brzkých ranních hodinách vyrážíme směr Bratislava, odkud odlétáme a nabíráme směr Girona, odkud se poté přesuneme do dějiště Ligy Mistrů v Lloret de Mar. Náš tým bude složen ze 6 novopečených mistrů republiky – Ondřej Soukeník, Ivo Světlík, Josef Cieslar, Jan Chvíla, Jakub Zapletal a hrající trenér Zdeněk Julina. Těchto 6 statečných doplní staronová posila (co se týka mezinárodních utkání) Jan Talaš, dále polský reprezentant z týmu SKP Likop Třinec Dariusz Sierota a na poslední chvíli se k týmu připojil i nováček z týmu UTB Futsal Zlín Martin Troják . Servis po celou dobu turnaje bude dělat klukům kondiční trenér Štěpán Chludil a také manažer klubu Josef Soukeník, který vám bude na našich stránkách zprostředkovávat dění přímo ze španělského letoviska. Tak našim klukům držte pěsti a věřme, že navážou na nedávno minulé úspěchy a přivezou nějaký cenný kov.

Aktuální výsledky i mimozápasové dění můžete sledovat také na našem Instagramu @futsalzlin

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>