Header
Header
Header
Header

Proč má moji botu?

Září 26th, 2015 | Vloženo jsou do Mezinárodní poháry

DSCN1628Dnešní volný den měl několik zajímavých okamžiků. Ranní běžecký trénink měl po zhlédnutí zápasu našich soupeřů nečekané pokračování. Při odpočinku na pláži najednou jeden z členů výpravy zvolal: „on má tvoji botu!“ V zápětí jsem spatřil individuum s mojí botou a podivil jsem se: “ proč má moji botu?“ a došlo mi, že nemá pouze ji, ale i tašku s veškerými mými doklady. Poté co mrštil botou směrem ke mně a dal se na útěk do spleti uliček Lloretu de Mar se celý náš tým pustil do jeho pronásledování. Díky pomoci kolemjdoucích a rychlosti našich natrénovaných borců se nám ho záhy podařilo v jedné z uliček dostihnout. Naštěstí to byl osamělý lovec, kterému se nepodařilo kořisti včas zbavit, takže jsme ji u něj našli s kompletním obsahem. Myslím, že měl štěstí , že byl Chvílič v dobrém rozmaru a nezabil ho. Vodit ho na policii a vypisovat 3 hodiny protokoly nemělo cenu, takže po kopanci do prdele byl za jeho hlasitého děkování propuštěn.

Jinak… dnešní výsledky: Bělorusko (Volat) – Katalánsko:4:1

Slovensko – Kyrgystán: 3:0 (kontumačně)

Bělorusko (Aviazapchast) – Gambie: 15:1

Kazachstan – Ukrajina : 5:1

Zítra nás čeká Gambie a doufám, že se dnešním běžeckým tréninkem ogaři příliš nevyčerpali a borce z Afriky porazí a že nastřílí více gólů než při oficiálním tréninku na hale, který skončil pouze 1:0. Možná to nízké skóre bude i tím, že jsem do obrany nastoupil v nouzi i já :-)

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>