Header
Header
Header
Header

UTB- SMR Plus Zlín 4:1

Březen 20th, 2014 | Vloženo jsou do Přípravné zápasy

Ve středu večer se ve sportovní hale Euronics ve Zlíně uskutečnilo přátelské utkání mezi týmem UTB, který se připravuje na Akademické hry a našim mužstvem. Hrálo se za značného zájmu diváků, kteří přišli povzbudit zejména své spolužáky, na netradičních 3×15 minut a podle pravidel která budou platit na „Akademičkách“. Vysokoškoláci vyhráli naprosto zaslouženě, když naši hráči nepředvedli vůbec nic. Žádný nápad, žádná invence, žádná taktika, ale bohužel ani žádná snaha, či motivace. S takovým výkonem bychom těžko mohli chtít uspět v CL a už vůbec ne na mezinárodní scéně, která nás v brzku čeká. Snad se do konce dubna podaří s týmem něco udělat, protože jinak by účast na poháru UEFS ve Španělsku byly vyhozené peníze.

Jediný náš gól vstřelil Tomáš Haloda.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš skočit na konec a zanechat vzkaz. Pinging není nyní povolen.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>