Header
Header
Header
Header

Shrnutí naší účasti na Korsice

Květen 3rd, 2013 | Vloženo jsou do Korsika

Stručné výsledkové shrnutí podal Zdeněk Julina na našich Facebookových stránkách:

Výsledky:
Skupina:
VOLGA SARATOV – SMR plus Zlín 4:0 (2:0)
ACS Marcouville (France) – SMR plus Zlín 4:5 (2:2)
Branky: Cieslar 3x, Ulman 2x

Zápas o 7.místo
BAR FLOR DE LARA – SMR plus Zlín 2:2 (1:1) na pen. 6:5
Branky: Julina, Cieslar (penalty dali: Ulman 2x, Julina, Cieslar, Haloda 1x ano, 2. ne)

Sestava, ve které jsme absolvovali celý turnaj:
Soukeník/Zelík – Světlík, Cieslar, Ulman, Julina, Zubíček J., Krčmář, Haloda, Kutra, Zubíček Z., Křepelka, Slobodian, Valkovič.
Všem členům této výpravy musíme poděkovat za dobrou reprezentaci našeho mužstva Futsal Zlín o.s. na mezinárodní scéně.

Tolik Zdeněk Julina. Já pouze dodám, že ubytování, stravování a veškerá organizace turnaje byla bez problémů, pouze si můžeme trošku postěžovat na počasí -:)

Vadou na kráse byl systém turnaje a „los“, kde byly 2 skupiny narvané favority (Saratov, Marcouville, Zlín a Spartak, Nový Bor a BAR FLOR de Lara) a druhé dvě byly procházkové) A i když jsme skončili na 2. místě ve skupině, stejně nám nezbylo než hrát až o 7. místo protože soupeři co naflákali ukrajincům 19 branek byli samozřejmě na skore lepší než my. Ale s tím se nedá nic dělat, důležité bylo pro naše mužstvo a jeho soudržnost, že si mohli zahrát všichni hráči, kteří s námi odjeli a i přes spoustu zranění, která nás limitovala, jsme podávali dobré výkony a všichni hráči bez vyjímky zaslouží uznání.

Věříme, že nasbírané zkušenosti uplatníme v dalším ročníku ligy, nebo (pokud se zúčastníme) i v dalších mezinárodních utkáních.

Na závěr bych chtěl poděkovat zejména Zlínskému kraji, který nám svým příspěvkem umožnil se turnaje zúčastnit. Myslím, že svým vystoupením jsme náš region dobře reprezentovali.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>