Header
Header
Header
Header

Zlín-Slavičín 3:5

Říjen 11th, 2012 | Vloženo jsou do Přípravné zápasy

První utkání letošní sezony hrané netradičně na 3 dvacetiminutovky skončilo po golech Halody a Ulmana 2x a na druhé straně Šály, Petra Švacha 2x a Botha 2x porážkou 3:5.  V týmu soupeře zářil tradičně vynikající Petr Švach a od nás zapůjčený Ivo Světlík. V dresu Zlína se poprvé představily posily ze Stonavy Josef Cieslar a Václav Potůček. Trenér Zdeňek Julina si tentokrát spolu s Josefem Zubíčkem vyzkoušeli roli nehrajících trenérů a snažili se vyzkoušet co nejvíce nováčků. Poprvé za Zlín hrálo celkem 5 hráčů, kromě již zmíněných posil ze Stonavy ještě Daniel Greguš, Václav Křepelka a Rosťa Slobodjan. Doufejme že odveta, kterou bude náš první ligový zápas této sezony 27.10. v Luhačovicích v 11:05 hodin dopadne pro nás lépe.

Sestava Zlína: Soukeník, Potůček, Cieslar, Ulman, Haloda, Stojaník, Hrančík, Kutra, Krčmář, Chvíla, Greguš, Křepelka, Slobodian.

Utkání s přehleden řídili rozhodčí Daněk a Vitásek V.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>