Header
Header
Header
Header

Jerevan se Zlínem si zastříleli

Listopad 23rd, 2011 | Vloženo jsou do Články z tisku

Zdroj: Deník.cz

Slavičín – Dvanáctigólovou „radost“ přichystali sáloví fotbalisté Slavičína a Zlína ve 4. turnajovém kole Celostátní ligy Jilemnici.

Nejprve ji 5:1 udolal Slavičín, aby si následně na tradičním účastníkovi nejvyšší soutěže smlsli i střelci Zlína.

„Bylo důležité, že jsme zápas se Slavičínem viděli. Jilemnice nehrála špatně, ale nezvládla závěr utkání. Nám naopak pomohly dvě rychle vstřelené branky,“ přiznal hrající trenér Zlína Zdeněk Julina.

Slavičínu v souboji s Jilemnicí hodně podržel debutující brankář Talčík.

„Podal vynikající výkon, zatím jsem ho viděl chytat jen ve fotbale. Nic podobného jsem dlouho neviděl,“ vysekl poklonu svému svěřenci hrající kouč Filip Macek, který využil v zápase posily divizního Slavičína- kromě Talčíka také Jaroše a Lišku.

„Herně to v sobotu ještě nebylo ideální, proto máme v plánu na další turnaj opět posílit. Měl by se k nám připojit Josef Hnaníček z druholigového Znojma a někteří hráči ze zlínské Tescomy,“ prozradil kouč Macek.

Přesvědčivě 7:0 vyhrál i Zlín.

„Přestože jsme si zápas Jilemnice se Slavičínem rozebrali, na hřišti to nebylo vidět. Už v 11. minutě jsme měli na kontě pět faulů a bylo stěžejní, že jsme neudělali další, soupeř by pak kopal trestný kop,“ připomněl zlínský Julina. Regionální celek odpor soupeře zlomil do poločasu, kdy získal uklidňující tříbrankové vedení.

K vysokému vítězství přispěl hattrickem Tomáš Haloda. „Bylo důležité, že se konečně prosadil,“ zdůraznil Julina na adresu člena fotbalové jednadvacítky. První výhru s nulou pro aktuálně čtvrtý tým ligy navíc vychytal brankář Tomáš Langer, naopak Patrik Koiš vstřelil v dresu Zlína svou úvodní branku sezony.

Další turnaj odehrají Slavičín se Zlínem 3. prosince v Rokytnici, kde je vyzvou domácí Vamberk a Polička.

VÝSLEDKY 7. a 8. kola:

Jerevan Slavičín – Jilemnice 5:1 (Macek Filip 2, Zoubek Tomáš, Fojtík Broněk, Jaroš Mojmír), SMR PLUS Zlín – Jilemnice 7:0 (Haloda 3, Julina 2, Stojaník, Koiš), Větřní – Sádek 1:7, Stonava – Prachatice 2:3, Chemcomex Praha – Polička 5:2, Klatovy – Vamberk 3:5, Prachatice – Sádek 1:1, Chemcomex Praha – Vamberk 8:0, Klatovy – Polička 2:1, Stonava – Větřní 2:7.

Sestava Slavičína:

Talčík, Fojtík, Both, Švach T., Zoubek, Sochora, Macek, Šála, Koseček, Liška, Jaroš, Gregušiak. Zlína: Langer, Kutra, Haloda, Krčmář, Stojaník, Julina, Velev, Chvíla, Zubíček Z., Ulman, Koiš, Zubíček J.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>