Header
Header
Header
Header

Jerevan na elitu zatím nestačí

Listopad 5th, 2011 | Vloženo jsou do Články z tisku

Zdroj: zlinsky.denik.cz

Zlín, Slavičín – Pohybovat se uprostřed tabulky a dělat svým fanouškům radost. S takovým přáním se vracel do celostátní ligy sálových fotbalistů Jerevan Slavičín. Po čtyřech kolech tahle slova vzbuzují úsměv. Čtyři porážky, poslední místo a skóre 3:30 mluví za vše.

„Mým cílem je záchrana,“ řekl krutou pravdu po druhém turnaji sezony hrající asistent trenéra Filip Macek. Slavičín si v sobotu přijel do hlavního města pro dva desetibrankové debakly a jeho jediný gól vstřelil Zoubek do sítě Klatov. „Nějaké šance jsme si vytvořili, ale na soupeře jsme neměli.“

Jerevan dorazil do Prahy bez brankáře, mezi tyče se tak postavil Both, který přitom patří v týmu k těm nejzkušenějším.

„Chybělo nám hodně hráčů, nastoupili převážně dorostenci,“ líčil Macek, který toužebně očekává konec sezony velkého fotbalu. Pak bude mít k dispozici konkurenceschopnější výběr.

„Doufám, že první body získáme už na příštím turnaji,“ vzhlíží Macek ke dvěma domácím utkáním v sobotu 12. listopadu proti Větřní a Prachaticím.

Na zápasy s týmy z jihu Čech se těší i druhý krajský zástupce v soutěži. „Rádi bychom konečně získali šest bodů, jako se nám to dařilo v předchozí sezoně,“ uvedl hrající trenér zlínských sálovkářů Zdeněk Julina.

Úřadující vicemistr doufal, že na tom bude lépe. Pět bodů mu stačí na sedmé místo. „Mužstvo se omladilo a je to na něm vidět. Děláme taktické chyby,“ narážel Julina na zápas s Klatovy.

Zlín dvakrát nezachytil signál soupeře po standardní situaci a prohrál 0:2. Ani remíza 1:1 s Chemcomexem Praha v repríze posledního finále Julinu neuspokojila. „Pohořeli jsme v koncovce. V poločase jsme měli vést 3:1,“ posteskl si střelec jediné zlínské branky v Praze.

VÝSLEDKY: Chemcomex Praha – SMR Plus Zlín 1:1 (Julina), Klatovy – Zlín 2:0, Chemcomex Praha – Jerevan Slavičín 10:0, Klatovy – Jerevan Slavičín 10:1 (Zoubek), Prachatice – Vamberk 7:4, Větřní – Vamberk 2:1, Prachatice – Polička 3:2, Větřní – Polička 6:5, Stonava – Jilemnice 2:2, FS Sádek – Jilemnice 2:1.

Můžeš sledovat odpověti na tento článek pomocí RSS 2.0 Můžeš zanechat vzkaz , nebo trackback.

Zanechej vzkaz

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>